Mobilane

Wij van Jansen Hoveniers zijn dealer van de innovatieve groenproducten van Mobilane. Naast de bekende Kant & Klaar hagen heeft Mobilane ook producten ontwikkeld zoals de Mobiroof, Wallplanter, LivePanel Outdoor en de NoiStop .

De Kant & Klaar Haag van Mobilane is een voorgekweekte haag die onmiddellijk op natuurlijke wijze privacy geeft. De Kant & Klaar Haag is verkrijgbaar in soorten zoals o.a. Hedera, Haagbeuk (Carpinus), Beukenhaag (Fagus), Kardinaalsmuts (Euonymus) of Ligusterhaag. Deze hagen hebben als eigenschap tot volledige hoogte begroeid geleverd te worden. Ideaal bijvoorbeeld als alternatief voor een houten schutting, stenen erfafscheiding of om direct een object uit het zicht te onttrekken. Zo heeft u in een handomdraai een volgroeide erfafscheiding in de tuin.

NoiStop is een geluiddempende afscheiding. Het product is ontwikkeld op basis van een geluidsabsorberende steenwolkern. NoiStop reduceert geluidsoverlast van wegen of luidruchtige buren met gemiddeld 10 decibel, gemeten op 1,5 meter hoogte en 5 meter van het geluidsscherm van 1,8 meter hoog. Hoe hoger de schutting, hoe sterker het effect. In de praktijk komt de reductie neer op ongeveer 50% van de beleefde geluidsoverlast.

Mobiroof is een systeem met sedumcassettes die je eenvoudig aan elkaar klikt. Ideaal voor bijvoorbeeld daken van tuinhuisjes, garages en carports en bergingen. Ook grote daken kunnen eenvoudig en snel groen gemaakt worden. Bijkomend voordeel is dat de cassettes herplaatsbaar zijn. De cassettes zijn beplant met 4-6 verschillende soorten sedumplanten.

Wallplanter is een systeem waarbij speciaal ontwikkelde bakken (met hagen) aan een gevel worden bevestigd. WallPlanter is een duurzaam systeem voor groene gevels voor zowel bestaande gebouwen als voor nieuwbouw. Behalve dat het goed voor het milieu is, biedt een groene gevel ook een natuurlijk aanzicht.

LivePanel Outdoor is een duurzaam ‘living wall’-systeem voor groene gevels voor zowel bestaande gebouwen als voor nieuwbouw. Behalve dat het goed is voor het milieu biedt een groene gevel een fraai aanzicht. Een plantenwand zorgt voor een ultieme, verticale groenbeleving in representatieve ruimtes. LivePanel Indoor is een duurzaam begroeningssysteem voor binnenwanden. Het is niet alleen goed voor het binnenklimaat, maar zorgt ook voor een rustgevend effect.

Wij van Jansen Hoveniers hebben geruime ervaring met de verschillende producten van Mobilane. Benieuwd naar de mogelijkheden van een kant & klaar haag, of een van de andere producten van Mobilane, neem vrijblijvend contact op met Jansen Hoveniers voor meer informatie.

Tevens hebben wij diverse kant & klaar hagen op voorraad op ons tuincentrum. Neem even contact op voor de actuele voorraad. Ook hebben wij diverse kant & klaar hagen zichtbaar in onze showtuin.