Vervangen tuinafscheiding, Krommenie

De schutting was aan vervanging toe en de opdrachtgever wilde deze vervangen voor een schanskorf. Er is gekozen voor een standaard schanskorfscherm van 180x180cm gevuld met noors graniet keien. De schanskorfschermen zijn gemaakt van galvandraad, zodat roest geen kans krijgt. De schermen hebben een dikte van ca. 15cm en door de afstandhouders afstandhouders op de juiste manier te monteren, wordt een stabiel geheel verkregen. De bovenkant van de schanskorven zijn afgedekt met bijbehorende deksels.

Voor de palen is hardhouten gebruikt van 9x9cm, met een extra fundatie i.v.m. het grote gewicht van de schanskorven. Voor de poort is er gekozen voor een bangkiraideur van 100x180cm, wat een mooi geheel vormt met de palen. Naast de poort zijn twee betonnen u-elementen gestapeld voor de doorgang van de kat. Tevens hebben wij voor de opdrachtgever, de tegels opgehoogd in de tuin.