Renovatie achtertuin, Krommenie

De tuin moest een stuk onderhouds vriendelijker worden, en de opdrachtgever wilde geen levende dingen in de tuin, maar er moest toch wat kleur in de tuin komen.

Als basis is er gekozen voor een wildverband van MBI, de GeoArdesia Giga wildverband in de kleur Roma,  die bevat een zeer licht golvend, variërend profiel, dat zorgt voor een mooi en stijlvol schaduweffect op het terras. De GeoArdesia is kleurvast, maatvast, slijtvast,  comfortabel voor de voeten en voornamelijk onderhoudsarm.

De MBI GeoArdesia Roma bevat meerdere kleuren antraciet, waardoor het voor een mooie contrastwerking zorgt over het gehele oppervlakte.

Als break tussen de tegels is er gekozen voor kunstgras, wat een mooi diepte effect geeft aan de tuin, voor kleur zorgt en ideaal speel stukje geeft voor de kinderen. Ook is het kunstgras zeer onderhoudsvriendelijk.