Renovatie voor- en achtertuin, Purmerend

De tuin was dusdanig verouderd dat de klant graag zowel de voor als achtertuin volledig wilde vernieuwen. De klant wilde graag een apart verhardingspatroon met een tegel die er uit zou springen.

De tegel die aan de criteria voldeed was de Gardenlux Antique Marble Blue, een tegel van marmer die een chique en elegante uitstraling heeft en zeer duurzaam is vanwege de hardheid van de steen. De Antique Marble Blue tegel heeft getrommelde randen, hierdoor krijgen ze een antieke uitstraling.

Voor de contrastering van de tegels hebben wij gebruik gemaakt van een gebakken waalformaat klinker in de kleurstelling rood/paars, die een mooie afsteek maakt naar de tegels. Rondom elke tegel is er een dubbele rij aangebracht om een duidelijk blokpatroon te genereren. Het patroon is zowel in de achtertuin als voortuin gehanteerd om in dezelfde stijl te blijven.

De borders zijn verhoogd met Gardenlux Rockline Walling muurelementen in de kleur antraciet om de beplanting nog beter te presenteren en om de verharding makkelijker in de toekomst te kunnen onderhouden. Tevens hebben wij vier beton u-elementen aangebracht om een kleine houtopslag te maken.

De voor- en achtertuin hebben de gewenste uitstraling gekregen die de klant voor ogen had en die deze jarenlang voldoening gaat geven.