Renovatie achtertuin, Amsterdam

Renovatie achtertuin, Amsterdam

In eerste instantie wilde de klant alleen het gazon vervangen, maar na het zien van het kunstgras van Jardeno was de klant zo onder de indruk, dat de klant niet wilde dat de rest van de tuin negatief zou opvallen en besloot daardoor de gehele achtertuin te renoveren.

Het kunstgras van Jardeno was de basis van de nieuwe tuin, wat voor een mooie frisse kleur groen zorgt, en de relatieve kleine tuin een groter uitstraling geeft. Door de border aan de zijkant te verhogen komt de beplanting beter in het zicht en is het kunstgras makkelijker te onderhouden.

Om een mooi contrast met het kunstgras te genereren hebben wij een zwarte leisteen tegel voorgesteld, die een natuurlijke uitstraling geeft en mooi te combineren is met de gekozen waalformaat rood/paars. Door het combineren van deze materialen geeft de tuin een vriendelijker uitstraling, en door de hoeveel groen rondom de tuin een chique uitstraling geeft.