Aanbrengen tuinafscheidingen, Wormer

Wij kregen een aanvraag van een bewoner van het nieuwbouwplan de Achterhoede of wij voor 12 woningen de tuinafscheidingen konden verzorgen. Na diverse tuinafscheiding opties besproken te hebben kwam de voorkeur van de bewoners voor de geïmpregneerde rechtschermen met extra planken voor meer privacy.

De afscheidingen zijn voorzien van hardhouten palen, die een langere levensduur garanderen dan geïmpregneerde palen. Tevens hebben wij hardhouten grondplanken aangebracht aan de onderzijde van de schuttingen om extra sterkte te creëren tussen de palen. Tevens zorgt de grondplank voor een robuuste grond/zand opsluiting in de tuin en het de schuttingen kunnen minder bewegen.

Voor alle woningen hebben wij tevens poorten aangebracht die voorzien zijn van een stalen frame met rvs slot. Dit geeft de bewoners de mogelijkheid om de tuin degelijk te kunnen afsluiten.