Renovatie achtertuin, Krommenie

De achtertuin moest een stuk onderhouds armer worden, maar toch een warme uitstraling krijgen, dat is wat de klant duidelijk wilde. Wij hebben in het ontwerp rekening gehouden met deze wensen en de tuin grotendeels ontworpen om de Gardenlux Vulcan Line 50x50cm tegels.

De volledige tuin is leeggehaald en er is zand opgebracht om de nieuwe verharding hoger neer te leggen, zodat de afstap vanuit de woning een stuk lager is.

De Gardenlux Vulcan Line 50x50cm heeft een lichtgolvende leisteenstructuur en zijn afgewerkt met een onderhoudsvriendelijke coating die voorkomt dat vuil en vocht in de tegel dringen waardoor ze eenvoudig te onderhouden zijn. Als kleur voor de tegels was er gekozen voor de Fuego, dit is een beige/bruin/grijze tegel die mooi gemêleerd is uit de genoemde kleuren en de tuin een warmere  uitstraling geeft.

De borders zijn iets verhoogd met blokjesbanden om de beplanting beter bereikbaar te maken, en nog meer in het zicht te krijgen. Voor de bestaande schutting hebben wij een gaasscherm aangebracht om deze te camoufleren en de tuin een groenere uitstraling te geven.