Renovatie Voor- en Achtertuin Krommenie

De klant wilde graag de tuin een chique uitstraling geven waar genoeg gelegenheid zou zijn om te kunnen genieten van de tuin. Wij hebben in het ontwerp voorgesteld om twee terrassen te maken, doorbroken met groen en split, en aan de achterzijde de ruimte voor een prominente blokhut met luifel.

Nadat het ontwerp was goedgekeurd, en de offerte was geaccepteerd hebben wij de volledige tuin leeg geruimd en een hoeveelheid en zand en grond opbracht om de gehele tuin weer op hoogte te krijgen. Voor de verharding van de tuin was er gekozen voor de MBI Geosensa Puro 60x60cm Nero. Dit is een prachtige zwarte betontegel die voorzien is van een impregnatie en een gladde toplaag. Deze tegel geeft de tuin een strakke en moderne uitstraling.

Ter contrastering voor de donkere tegel hebben wij beide terrassen verbonden met arctic grey split omgeven door beplanting en een nieuwe gazon, waardoor de tuin een mooi geheel vormt. Aan de achterzijde is er een prominente blokhut met luifel geplaatst om heerlijk te kunnen genieten van de tuin. De blokhut is voorzien van een keuken en vast meubilair om maximaal te kunnen genieten op het terras.

De voortuin is in dezelfde stijl als de achtertuin gemaakt, alleen met 30x60cm tegels en verhoogde borders om de ruimte meer te kunnen gebruiken. Door de gedane renovatie in de voor- en achtertuin hebben de bewoners een prachtige tuin om heerlijk te kunnen genieten op beide terrassen.